de beste 3 daagse cursus van nederland

Microsoldeer cursus

over de cursus

Wilt u als GSM shop meer repareren dan alleen schermen, batterijen en oplaadpoorten? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij geven een microsoldeer cursus van 3 dagen om alle kneepjes van het vak microsolderen te leren. Binnen 3 dagen maak je een vliegende start in de wereld van microsolderen. Meld je dan vandaag nog aan!

wat je leert

Wij geven een microsoldeercursus van 3 dagen met max 2 personen waar je alle informatie en praktijk leert om zelfstandig door te kunnen gaan met microsolderen. Na 3 dagen is het natuurlijk niet zo dat je alle reparaties meteen kunt, maar wel een vliegende start maakt in de wereld van microsolderen. Uiteraard moet er nog veel geoefend worden na de cursus. (nazorg inbegrepen)

*Cursus gaat door als er 2 aanmeldingen zijn.

  • Schematische tekeningen lezen en begrijpen / gebruik software
  • Uitleg en gebruik apparatuur en uitzetlijst
  • Kortsluitingen opsporen / iTunes error codes begrijpen en herstellen / nand reparaties uitvoeren / audio IC en Tristar reparaties uitvoeren
  • Aan het einde van de cursus heb je alle informatie en praktijkervaring om van de modellen iPhone 6 t/m iPhone X zelfstandig door te kunnen oefenen

Details

Hieronder staan de cursusdatums die beschikbaar zijn. De prijs is voor 3 dagen exclusief btw. De cursustijden zijn van 10:00 tot 18:00. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. * Lunch, koffie, drinken etc. inbegrepen. Goed hotel om de hoek voor overnachting.

€1250,- P.P ex btw
beschikbare datums
28, 29, 30 maart 2020 (nog 1 plek beschikbaar)
2, 3, 4  mei 2020 (nog 2 plekken beschikbaar)
30, 31 mei en 1 juni 2020 (nog 2 plekken beschikbaar)

Meld je nu aan

U kunt zich hieronder aanmelden en de cursusdatum doorgeven die u wenst (deze staan hierboven bij beschikbare datums). Graag de gegevens correct invullen, u krijgt een factuur na aanmelding en zodra deze is voldaan zal de cursusdatum vaststaan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.