Contact

Home / Blog/ iPhone 7 / 7 Plus audio IC problemen.

iPhone 7 / 7 Plus audio IC problemen.

Hoort u niks meer tijdens het bellen en werkt de dictafoon niet meer? kunt u de luidspreker functie niet meer aanzetten? Dit is het meest voorkomende probleem in de iPhone 7 en 7 Plus series, ook wel audio IC  problemen. Wij bij GSM Service Delden repareren dit moederbord probleem dagelijks. Het probleem ontstaat door de flexibiliteit van het frame, het moederbord is in het frame geschroefd en door minuscule buigingen ontstaan er kleine scheurtjes onder de chip van de audio IC.

Er ontstaan dan veel rare klachten, een aantal hiervan zijn:

-Lange opstart tijd / bootloop.

-Luidspreker is niet te activeren

-dictafoon werkt niet / opname is niet mogelijk

wij bij GSM Service Delden kunnen deze reparatie snel en voordelig voor u uitvoeren!

wilt u deze reparatie bij ons uitvoeren?  Meld die >>HIER<< aan!

 

 

Geschreven door : Admin

Deel dit bericht :