Openingstijden

Vandaag: Gesloten

Stuur ons een e-mail

info@gsmservicedelden.nl

Over Ons

GSM Service Delden

GSM Service Delden biedt u het all-in one concept! Smartphone reparaties, tablet reparaties, moederbord reparaties en inkoop & verkoop. Dit allemaal onder een dak. Ons team zorgt ervoor dat u met een glimlach weer naar buiten loopt. U kunt uw toestel met een gerust hart bij ons achterlaten!

Snelle & professionele Smartphone

  • Expert in moederbord reparaties
  • Expert in Dataherstel
  • Water en brandschade reparaties
  • Professioneel apparatuur
  • Beste prijs & kwaliteit

Waarom GSM Service Delden?

Daarnaast hebben wij een mooie showroom met daarin een ruim aanbod aan Premium Refurbished iPhones. Al onze iPhones zijn zorgvuldig nagekeken en worden te koop aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen met 12 maanden garantie. Inruilen van uw oude toestel? Ook dit is mogelijk bij ons.

De hoogste kwaliteit aan onderdelen

Wij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit onderdelen en wij geven standaard 6 maanden garantie op de gedane reparatie.

Meer informatie

Klaar terwijl u wacht

Bij ons is het mogelijk om op uw reparatie te wachten onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Binnen 30 minuten is uw toestel gerepareerd!

GSM

Expert in moederbord reparatie

Wij hebben de beste reparateur van het Oosten op het gebied van apple moederbord reparaties. Met jarenlange ervaring hebben wij al veel klanten blij mogen maken.

GSM