Contact

MOEDERBORD REPARATIE

Is uw telefoon niet meer te maken volgens de telefoonwinkel bij u in de buurt? Werken er bepaalde functies zoals het touchscreen of de achtergrondverlichting niet meer? Of is uw toestel in het water gevallen? Met een slagingspercentage van 95% hebben wij al veel klanten blij mogen maken, zowel zakelijk als particulier. Ook kunt u uw toestel langs brengen bij ons in de winkel.

Binnen 1-3 werkdagen gerepareerd

Uw iPhone of iPad is binnen 1-3 werkdagen gerepareerd & teruggestuurd zodat u uw toestel niet lang kwijt bent. Sommige moederbord reparaties kunt u zelfs op wachten!

12 maanden garantie

 

Wij bieden standaard 12 maanden garantie op moederbord reparaties zowel zakelijk als particulier.

Ook zakelijke klanten

 

Ook zakelijke klanten kunnen moederbord reparaties bij ons laten uitvoeren, u kunt dan rechtsboven een B2B account aanmaken en de zakelijk prijzen inzien en de reparaties direct aanmelden vanuit uw eigen dashboard.

Wat wij doen

GSM Service Delden is gespecialiseerd in moederbord reparaties. Dit voeren wij uit met een hoog slagingspercentage en jarenlange ervaring. Bij een moederbord reparatie wordt er gesoldeerd aan het moederbord, het hart van de telefoon. Dit doen wij met uiterste precisie en werken daarbij met de beste gereedschappen die er zijn om deze reparaties uit te voeren.

Ook voor bedrijven bieden wij een uitkomst, wij hebben al veel zakelijke klanten die korting krijgen als ze met ons de samenwerking aangaan en bij ons de moederbord reparaties laten uitvoeren.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en Exl. verzending

Reparatie aanvragen>>

 

Waarom kiezen voor GSM Service Delden?

GSM Service Delden is een eenmansbedrijf en daardoor kunnen wij u verzekeren van de laagste prijs, snelle service en eén op eén contact. Daarnaast werken wij volgens het principe NO CURE NO PAY. Wat inhoudt dat u niks hoeft te betalen zodra de reparatie niet wil lukken.

REPARATIE AANVRAGEN>>