Contact

Onze winkel

Waarom veel geld betalen voor een nieuwe iPhone, als u bij ons een Re-Used iPhone kunt aanschaffen die als nieuw is, maar tot wel 50% goedkoper is als in de winkel, kom langs bij ons en ervaar het zelf!

GSM Service Delden

Onze Winkel

Waarom veel geld betalen voor een nieuwe iPhone, als u bij ons een iPhone kunt aanschaffen die als nieuw is, maar tot wel 50% goedkoper is als in de winkel.

Bij GSM Service Delden is er altijd een ruime voorraad aan Re-used iPhones. Wat wij u bieden is een zo goed als nieuwe iPhone voor een zeer voordelige prijs. Alle iPhones worden op meer dan 50 punten gecontroleerd en u krijgt 12 maanden garantie. Ook komt het toestel met een nieuwe oplader en krijgt u van ons een screenprotector en beschermhoesje. Ook zetten wij de gegevens van uw oude iPhone of Samsung over.

Aantrekkelijke prijzen

Onze re-used iPhones zijn zeer voordelig geprijsd en volledig nagekeken, mochten er problemen zijn met uw iPhone dan bent u dezelfde dag weer geholpen.

12 maanden garantie

Bij elke iPhone die wij verkopen bieden wij standaard 12 maanden garantie (inclusief batterij). Zo bent u verzekerd van een goed werkend toestel en neemt u geen risico.

Gratis gegevens overzetten

Wilt u graag de gegevens van uw oude apparaat bewaren? Wij zetten deze gratis voor u over.

Voordelen van

Refurbished iPhones

  • In nieuwstaat verkerende iPhones
  • Zeer voordelige prijs
  • 12 maanden garantie (inclusief batterij)
  • Gratis overzetten van uw gegevens
  • Eerlijk en goed advies

Wij helpen u graag bij ons in de winkel en zullen u altijd voorzien van een eerlijk advies, tevens is het mogelijk om uw oude iPhone bij ons in de ruilen.